Over Blossom

Het verhaal van Blossom Sieraden heeft altijd in Esther gezeten en is in 2014 tot leven gekomen als een passieproject met wortels diep geworteld in haar liefde voor creativiteit en stijl. Geïnspireerd door haar liefde voor sieraden en de natuur, besloot Esther haar passie om te zetten in een creatieve onderneming.

Een passie

Van kleins af aan

Esther van Boggelen is de eigenaar en ontwerpster achter Blossom Sieraden. Van kleins af aan heeft ze een passie voor het knutselen en fröbelen met kraaltjes en alles wat daarbij komt kijken. Het maken van armbandjes en kleine beestjes van kraaltjes en ijzerdraad was vroeger haar favoriete hobby. Met de jaren is haar passie voor kleurrijke kralen en glinsterende edelstenen alleen maar gegroeid en deze liefde is nooit weggegaan.

Blossom Sieraden

Waarom de naam Blossom?

Esther: "Ik heb voor de naam Blossom gekozen omdat het voor mij symbool staat voor groei en bloei, net zoals bloemen in de natuur. Ik geloof dat we als mens ook kunnen groeien en bloeien, en dat sieraden daarbij kunnen helpen. De kleurrijke en vrolijke sieraden van Blossom Sieraden zijn bedoeld om je te laten stralen en je zelfvertrouwen te boosten, zodat je vol zelfvertrouwen de wereld tegemoet kunt treden."

Blossom Sieraden geeft jou

Meer zelfvertrouwen en happiness

Handgemaakte sieraden van hoge kwaliteit die met veel zorg en aandacht zijn ontworpen.

Kleurrijke sieraden in combinatie met verschillende materialen en edelstenen. Hierdoor hebben de sieraden een vrolijke en luxe uitstraling.

Sieraden om een complete look te creëren die past bij jouw eigen stijl en persoonlijkheid!