Over Blossom Sieraden

Blossom Sieraden is sinds 2014 uitgegroeid van hobby tot sieradenmerk voor dames. Vanuit huis is Blossom Sieraden begonnen met het verkopen van handgemaakte armbanden en kettingen in Nederland. Vanaf 2018 is Blossom Sieraden uitgebreid met een online webshop. De sieraden worden nog steeds stuk voor stuk met de hand gemaakt. 

De webshop wordt gerund door eigenaar en ontwerpster Esther van Boggelen:
"Van kleins af aan had ik al de passie om te knutselen en te fröbelen met kraaltjes en alles wat daarbij kwam kijken. Armbandjes maken van glaskraaltjes, kleine beestjes zoals bijtjes en lieveheersbeestjes maken van kraaltjes en ijzerdraad waren toch wel mijn favoriete bezigheid. Deze passie is door de jaren heen met mij meegegroeid en is altijd belangrijk voor mij geweest. En daarom vind ik het leuk om mijn passie met jullie te delen!"
 

Waarom de naam “Blossom”?
De betekenis van bloesem is vooral in Japan erg bekend. Het leven van de mens is onderhevig aan invloeden die we zelf niet in de hand hebben. Het is belangrijk te genieten van de bloei van het leven. Leef zo positief mogelijk. Net als de bloesem is het leven kort. Maak er dus een mooi leven van! Iedereen hoort te “bloeien” en te stralen. Wat daarbij belangrijk is, blijf jezelf, blijf uniek en vooral: heb lief en ben lief! Daarnaast straalt een bloesem warmte en vrolijkheid uit. Hoe vaak heb ik wel niet minuten lang bij een prachtige bloesemboom weggedroomd over de mooie kleur, de uniekheid die het uitstraalt en het vrolijkmakend gevoel dat het mij geeft. Zo horen mijn handgemaakte sieraden ook voor jou een positief, vrolijk en uniek gevoel te geven. Als je er mooi en verzorgd uitziet, voel je zelfvertrouwen toch vanzelf stijgen? En sieraden zijn daar de finishing-touch van!
 
xoxo Esther 
 
De start van Blossom Sieraden